Les Pays-Bas, la Hollande (oh nee, dat mag niet meer!), Nederland... met zijn kaas(koppen), tulpen, molens, mooie plattelanden, klederdrachten en nog zoveel meer!

Sommige steden blijven de populairste bestemmingen. Voor de helft van de Franse toeristen komt Amsterdam uiteraard op de eerste plaats, met Rotterdam en Den Haag op de tweede en derde, op de voet gevolgd door Maastricht en Utrecht.

Ons land maakt, volgens de NBTC, deel uit van de belangrijkste benchmarklanden, aangeduid als Noordwest Europa, samen met België, Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
Hierover een interessant artikel via deze link: https://marketscans.nbtc.nl/nl_NL/15526/219431/vakantiegedrag.html

“Mais ça, c'était avant”, zoals de Fransen zeggen ...
En ze hebben gelijk.

De echte vraag is nu: hoe zal het ons vergaan in 2020 versus 2019, 2018, 2017:

- Het Verenigd Koninkrijk maakt geen deel meer uit van Europa. Niemand weet nog hoe het zal gaan met een eventueel visum aanvragen, en hoe o.a. de import-export geregeld gaat worden.
- Het Coronavirus en de samenhangende economie. In Nederland, Frankrijk, Europa en de rest van de wereld probeert men zich, ieder op zijn eigen manier, staande te houden.  

De wereld gaat binnenkort zijn wonden likken en proberen ze zo snel mogelijk te helen, maar voor nu ligt de wereld even bijna zo plat als een Nederlandse “crêpe”. 

Fran
Reverse Languages

Commentaires
* L'e-mail ne sera pas publié sur le site web.